Blog Post

News from us
06 decembrie 2016
Concert “VIS DE CRĂCIUN”, cu Acoustic Dream, la Teatrul de Stat

Vis de Craciun

Se spune ca orice poveste incepe cu ”… A fost odata, ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti …”, dar si ca noi, oamenii mari, ramanem de-a pururi niste copii cu aceleasi dorinte si emotii pe care le-am trait cu zeci de ani in urma, alaturi de parintii si bunicii nostri …

De aceea, acum in pragul sarbatorilor de iarna, noi – oamenii mari de langa voi, va provocam sa va alaturati la visul nostru, la ”VIS DE CRACIUN!”
Treziti emotiile copilariei din sufletul vostru venind la un concert fabulos dedicat Craciunului!

Un concert interactiv in care trupa ”ACOUSTIC DREAM” va rezona cu sufletul fiecaruia dintre voi purtandu-va printr-o poveste muzicala in cautarea visului de Craciun, pentru un interval de o ora si jumatate.
O incursiune prin repertoriul muzical international specific sarbatorilor de iarna, presarat pe alocuri cu creatii proprii ale trupei, dar si cu participarea extraordinara a unor invitati speciali: Laur si Papu de la Trupa Zero; soprana Laura Eftimie; Constanta Brass Band (Florin Voinea – trompeta; Sorin Mustatea – trompeta; Valeri Baran – trombon), percutionistul Alexandru Munteanu si Corul de Copii ”DO-RE-MI” coordonat de Inga Postolache.
Calauzitoare in aceasta minunata poveste de Craciun ne va fi cunoscuta prezentatoare de televiziune Elena Calcan.

Si pentru ca acest fabulos concert este dedicat sarbatorii Craciunului, vom ciocni in pauza acestuia cate un pahar de vin moldovenesc de la Chateau Vartely si vom degusta cozonacii proaspeti copti de la brutaria Moara Veche din Cumpana; asa cum sta bine romanului, la ceas de sarbatoare! Sa putem ura impreuna ”Craciun Fericit!”

Trupa “ACOUSTIC DREAM” este formata din muzicieni cu experienta, prezenta lor pe scenele tarii fiind cunoscuta de multi dintre iubitorii muzicii pop-rock: pianistul Dorian Pirvu; chitaristul Tibi Topor; Laurentiu Tanase – chitara bass; Andrei Popa – tobe si Cristian Munteanu – voce.

“VIS DE CRACIUN” se pune in scena miercuri 14 decembrie 2016, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanta (fost Fantasio). Biletele se gasesc la Casa de Bilete a teatrului, programul acesteia fiind de marti pana duminica, de la ora 12.00 la ora 18.00. Pretul unui bilet este de 40 lei.
Rezervarile se fac la numerele de telefon 0724 396 225 / 0727 273 293.

Show-ul este produs de Compania de Evenimente LUI’S EVENTS, impreuna cu TV NEPTUN in postura de partener media exclusiv.

Concertul va fi inregistrat si difuzat pe canalul de televiziune TV NEPTUN in ziua de Craciun!

Leave a Reply