Concert “VIS DE CRĂCIUN”, cu Acoustic Dream

Concert “VIS DE CRĂCIUN”, cu Acoustic Dream, la Teatrul de Stat
Data: 14 / dec. / 2016
Ora: 19:00
Locatie: Bd-ul Ferdinand nr.11
Tel : 0724396225

Vis de Craciun

Teatrul de Stat - Constanta

AFIS EVENIMENT

“VIS DE CRACIUN”, miercuri 14 DECEMBRIE, de la ORA 19.00, la Teatrul de Stat Constanta.

“VIS DE CRACIUN”, miercuri 14 DECEMBRIE, de la ORA 19.00, la Teatrul de Stat Constanta.

TEATRU

Se spune ca orice poveste incepe cu “…A fost odata, ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti…”, dar si ca noi ramanem de-a pururi niste copii cu aceleasi dorinte si emotii pe care le-am trait cu zeci de ani in urma, alaturi de parintii si bunicii nostri.

Un concert interactiv in care trupa Acoustic Dream va rezona cu sufletul fiecaruia dintre voi purtandu-va printr-o poveste muzicala in cautarea visului de Craciun, pentru un interval de o ora si jumatate.

O incursiune prin repertoriul muzical international specific sarbatorilor de iarna, presarat pe alocuri cu creatii proprii ale trupei, dar si cu participarea extraordinara a unor invitati speciali: Laur si Papu de la Trupa Zero; soprana Laura Eftimie; Constanta Brass Band (Florin Voinea – trompeta; Sorin Mustatea – trompeta; Valeri Baran – trombon), percutionistul Alexandru Munteanu si Corul de Copii ”DO-RE-MI” coordonat de Inga Postolache.

Calauzitoare in aceasta minunata poveste de Craciun ne va fi cunoscuta prezentatoare de televiziune Elena Calcan.

Si pentru ca acest fabulos concert este dedicat sarbatorii Craciunului, vom ciocni in pauza acestuia cate un pahar de vin moldovenesc de la Chateau Vartely si vom degusta cozonacii proaspeti copti de la brutaria Moara Veche din Cumpana; asa cum sta bine romanului, la ceas de sarbatoare! Sa putem ura impreuna ”Craciun Fericit!”

Trupa Acoustic Dream este formata din muzicieni cu experienta, prezenta lor pe scenele tarii fiind cunoscuta de multi dintre iubitorii muzicii pop-rock: pianistul Dorian Pirvu; chitaristul Tibi Topor; Laurentiu Tanase – chitara bass; Andrei Popa – tobe si Cristian Munteanu – voce.

VIS DE CRACIUN”, miercuri 14 DECEMBRIE, de la ORA 19.00, la Teatrul de Stat Constanta.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a teatrului, programul acesteia fiind de marti pana duminica, de la ora 12.00 la ora 18.00.

Pretul unui bilet este de 40 lei.

Rezervarile se fac la numerele de telefon 0724 396 225 / 0727 273 293